ivermectina cães carrapatos ivermectin tablets for sale usa how much ivermectin for scabies how long does ivermectin stay in your bloodstream is ivermectin treatment for covid 19 ivermectina injetavel caes bula ivermectina con que se toma
Slide background

DISSENY PÀGINES WEB GIRONA

MAI TREBALLAR AMB LA TEVA WEB

HA SIGUT TAN FÀCIL

Contacta’ns

Gironactiva treballa amb els estàndards W3C

Disseny Web a Girona a la Teva Mida

Disseny web per a empreses, organitzacions i persones físiques, de forma personalitzada, amb tots els estàndards de qualitat, usabilitat i compatibilitat amb els diferents navegadors i seguint les normatives del W3C i creada amb els estàndards d’Html5 y Css3

Disseny Web amb Panell d’auto-gestió (CMS: Content Management System)

El client sempre podrà modificar l’aspecte de la seva web sense cap tipus de limitació i sense cap necessitat de tenir coneixement en programació gràcies a un entorn visual i amigable on es pot inserir de manera senzilla els textos, imatges, títols, ofertes…

A Gironactiva creiem que una pàgina web ha d’estar sempre actualitzada sense que això depengui de terceres empreses.

Disseny web Gironactiva. Gestor de Continguts
 • Creació de múltiples usuaris amb diferents jerarquies

  Permet que els teus treballadors puguin modificar la web controlant les seves funcions.

 • Còpies de seguretat automàtiques i gratuïtes

  No pateixis per res. Les copies de seguretat es realitzen de forma automàtica cada dia. Si alguna cosa deixa de funcionar podem restaurar la web tal com estava fa un mes!

 • Integració de les xarxes socials

  Ets actiu a les xarxes socials? Perfecte! El nostre panell de control permet la total integració de xarxes com facebook, twitter, Google+ i d’altres. No cal que posis ni una sola línia de codi.

La teva pàgina web sense Pagar Manteniment

És la teva pàgina web i no has de pagar un manteniment. Deixem el disseny web preparat per a que puguis actualitzar la teva web sense necessitat de contractar un servei de manteniment. Crea noves secciones, noves pàgines o administra les noticies del teu espai per tu mateix. És senzill gràcies a un panell de control pensat per als usuaris menys experimentats a Internet.

Gironactiva treballa amb programari lliure

Tampoc pagues per a les actualitzacions: El món d’Internet avança a un ritme frenètic i és necessari mantenir la nostra pàgina web per a que sempre sigui compatible amb els nous estàndards, amb els nous navegadors i nous dispositius mòbils. A Gironactiva treballem amb gestors de contingut de codi lliure i per tant, les actualitzacions són constants i gratuïtes. Si alguna d’aquestes actualitzacions no és compatible amb el disseny que t’hem fet, realitzem els canvis necessaris de forma totalment gratuïta!

 • Actualitzacions constants

  Tota una comunitat de programadors treballa per a millorar el sistema i corregir possibles errors. El mateix sistema de treball que utilitzen els sistemes operatius més segurs del món com Linux o MaxOS d’Apple. 

 • No estàs lligat

  Si amb el pas del temps decideixes migrar la teva web a un altre servidor o contractar un altres gestors, no necessites cap tipus de permís. Els programes propis de les agències només són funcionals treballant amb els seus creadors. El programari lliure no entén de permanències. 

 • Solucions a mida a preus populars

  Sigui quina sigui la necessitat que tinguis, segur que algú altra l’ha tingut abans. Al ser programari lliure les feines es venen a múltiples clients rebaixant els preus a uns pocs euros o fins i tot de forma gratuïta al ser projectes que ja han estat amortitzats. Agendes d’esdeveniments, controls d’stock, galeries d’imatges… són només alguns dels exemples de les aplicacions gratuïtes que pot incorporar la teva web.

Disseny Web Responsive

Les webs realitzades per Gironactiva estan programades per a que siguin compatibles amb qualsevol dispositiu, ja sigui un ordinador de sobre taula, un portàtil petit, una tauleta o un telèfon mòbil.

La web es mostrarà els diferents elements de la forma més eficient segons el dispositiu i la pantalla amb el que l’usuari navega pel nostre site.

 • Estàndards per dispositius mòbils

  El nombre d’usuaris que naveguen des de dispositius mòbils cada vegada es més elevat. Les pàgines web de Gironactiva compleixen tots els estàndards per a que, sigui quin sigui el dispositiu que accedeixi al teu espai web, no perdis ni una sola visita.

 • Millora l‘experiència d’usuari

  La manera de visitar una web i interaccionar amb ella canvia totalment des d’ordinador o mòbil. A Gironactiva treballem en cada un dels dissenys, per a que sigui quin sigui el dispositiu de la visita, la navegació sigui fluida i l’usuari es converteixi en client.

Disseny web responsive - Adaptat a tots els dispositius-
© Copyright - Disseny Web Gironactiva