seo girona posicionar la teva web a google

SEO Girona – Posicionar la teva web a Google

La importància d’un bon pla de comunicació i posicionament web (SEO) és vital per a que una web corporativa pugui ser rendible i generar negoci. Gironactiva ofereix serveis SEO a Girona.

Tens un pla de marketing online? En el cas que no el tinguis realitza aquest petit exercici que et proposo:

Com creus que et busca el teu client a Google?

T’has de posar a la pell de qui busca un producte i servei com el teu. No et val de res comprovar que estas primer amb el teu nom comercial, doncs aquestes cerques només les realitzen els clients que ja et coneixen. Has de pensar què buscaries tu a Google si busquessis  un servei o un producte com el que comercialitzes.

Si ets un taller: Pneumàtics econòmics a Girona
Si ets un restaurant: Sopar romàntic a Girona
Si ets un hotel: hotel cap de setmana l’Escala

A gironactiva es va decidir fa temps que el nostre client ens buscaria per “disseny de pàgines web a girona” o “disseny web per empreses Girona”.
D’altra banda, si algú busqués els nostres serveis de posicionament segurament ens buscaria per “SEO Girona” o “posicionament web Girona”.
Doncs actualment som primers o segons en totes aquestes cerques de Google, arribant amb molta més força al nostre possible client, ja que les primeres posicions aporten més visites.

La pregunta que t’has de fer és:
Arribes al teu client amb les paraules clau òptimes?

Quin objectiu tens amb les xarxes socials?

És comú que les empreses treballin les xarxes socials sense haver pensat un objectiu, una finalitat. Si no en tens és moment de pensar-hi un moment.
Què vols aconseguir?

  • Vols més visites cap a la teva web?
  • Vols que la gent et mencioni per les xarxes socials?
  • Vols aconseguir dades personals per poder fer una publicitat més enfocada al teu públic?

Sigui el que sigui, les teves accions en les xarxes socials han de perseguir aquesta finalitat, i per tant, han d’estar dissenyades per aconseguir el que desitges. No es val publicar sense enfocar el que es vol de retorn.

La pregunta que t’has de fer és:
Et són productives les xarxes socials?

Aquests dos petits casos són un exemple del que ha de fer un bon pla de comunicació i posicionament web (marketing online), amb el que pots obtenir un increment d’objectius espectaculars i tenir beneficis amb la web.

¿Sabies que el nostre últim projecte personal, activalaweb, va rebre 1400 visites en el primer mes de vida?

I el primer mes és el més complicat, doncs ningú et coneix i Google encara t’ha d’indexar.

Llavors planteja’t
¿Què passaria si la teva web incrementés en aproximadament 2000 visites de públic potencial? De públic que busca o està interessat en el teu producte?

Això és el que fa un pla de marketing online i això és  amb el que des de Gironactiva amb una estrategia de SEO i comunicació et podem ajudar.

Demana’ns un pressupost sense cap tipus de compromís i ens posarem en contacte amb tu. Una web ha de generar beneficis i ha de ser rendible al poc temps d’estar on-line.

Si la teva web no t’aporta un benefici econòmic, és que alguna cosa falla ? 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *